logo-interventii-galati

Interventii termice, sanitare, electrice, aer conditionat, instalatii gaze, tamplarie termopan, …

geanta-scule

CASE DE MARCAT FISCALE

DP-150-1Fiecare comerciant are obligatia sa se doteze cu noile case de marcat fiscale pana cel tarziu la data de 31 august pentru contribuabilii mari si mijlocii si 31 octombrie pentru contribuabilii mici. Firma noastra este distribuitorul autorizat in Galati al produselor marca DATECS,liderul de piata in Romania in domeniul aparatelor de marcat electronice fiscale ( AMEF ).

Casele de marcat Datecs au avizele ANAF cu numerele 1,2,3 si 4 fiind primele aparate care au indeplinit din punct de vedere tehnic cerintele impuse de noua lege si primele care fost puse pe piata in vederea comercializarii.

Modelele cele mai uzuale sunt DATECS DP 150, DATECS DP 25 si modelul portabil DATECS WP 50.

Deoarece suntem distribuitorii  directi ai acestor aparate,la achizitia oricarei case de marcat,veti beneficia de CEA MAI BUNA OFERTA DE PRET, de FISCALIZARE si INREGISTRARE GRATUITA si nu in ultimul rand de CELE MAI MICI TARIFE DE PE PIATA PENTRU ACTIVITATEA DE SERVICE.

Ne gasiti in PIATA CENTRALA, pe strada Traian, nr. 69,colt cu strada Movilei,in cladirea Omnia,la parter- MAGAZIN ” INTERVENTII GALATI “. Telefoane : 0236 461 260 si 0733 063 629.